2014. január 18., szombat

Not amused...

Tényleg, csak gratulálni tudok. Egy ilyen line-up összeállítás mellett a Fidesznek semmi más dolga nem lesz, mint azt ismételni, hogy: "Összenő, ami összetartozik." Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány(!!!!), Fodor Gábor(?!), már csak Kuncze hiányzik innen!
Gyurcsány nem véletlenül került egy 5 °-os párt élére: ennyi ember számára hiteles politikus ő, mindenki mást taszít a személye - nem ok nélkül. Mégis kiengedték a jól megérdemelt karanténból és most lesz ideje újraépíteni önmagát.
Mesterházy ugyan ügyesen kimanőverezte az "öregeket", de közben nem csinált egyebet, mint a régieket lecserélte a sajátjaira, miközben a párt ugyanolyan maradt, 2010 óta semmit sem változott. És miközben igyekezett magát minél előrébb tolni, tönkrevágott minden építkezési lehetőséget a jövőre nézve. Ha valakit hibáztatni lehet ezért az egészért, akkor az pont ő. Megérdemli, hogy vastagon szerepeljen a neve a történelemkönyvekben a jövőben.
Bajnai meg szimplán csak úgy viselkedett, mint egy balek. Nem politikus, és rosszul választotta meg a tanácsadóit. Meg is fog érte fizetni.
Uraim! Önök már 2018-ra készülnek, ez egyértelmű. Okos politikával már idén be lehetett volna mattolni a Fideszt és nézni a vergődését, de nem, Önök úgy döntöttek, először lejátsszák egymás között, hogy ki a faszagyerek a baloldalon, aztán az az egy ember/szervezet lesz majd Orbán kihívója. Ha egy kicsit használták volna a fejüket, talán felmerült volna a kérdés, hogy egyáltalán kihívhatják-e Orbánt a jövőben. Igaza volt Mikolának, meglesz itt a 20 év, és a Fidesznek nem kell érte semmit sem tennie. Megteszik ezt Önök, ingyen.