2015. február 22., vasárnap

Rövid leszek...

...édes mindegy, hogy ma Kész Zoltán elhozza-e a veszprémi körzetet a "baloldalnak" vagy az megmarad "Fideszes" területnek Némedi Lajosnak hála. A kétharmad ezzel nem fog veszélybe kerülni, mert nem kihívás egyetlen(!) olyan embert találni aki valami okból kész "véletlenül félrenyomni".
Önmagunk elringatásához viszont bőven elég lesz egy esetleges győzelem. Hiszen jó úton járunk, sorozatosan bukja az időközi választásokat a Fidesz, megdőlt a kétharmad, csak így tovább, satöbbi, satöbbi...
Való igaz, a Fidesz folyamatosan veszít a támogatottságából, viszont a tőle elpártolók a bizonytalanok táborát erősítik - és szerintem "élesben" tuti elmennének behúzni a "baloldal" ellen ahogy korábban is tették. És ebben legalább konzekvensek lennének, mert ott most is azok vannak akik ellen 5 meg 9 éve behúzták az X-et.

Akkor van bármiféle esélyünk a változásra, ha a 'bizonytalanok' gyűjtőnévre hallgató igen homogén csoportot meg tudja szólítani egy olyan hiteles szereplő, akire nem lehet rásütni az elmúlt 25 év különböző szégyenbélyegeit. Erre a jelenlegi felhozatalból senki sem alkalmas. Azt hiszem a fiatal technokratáké a jövő - ha még maradtak ilyenek itthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése